Dezelfde werkzaamheden verrichten in een andere taal is nog niet zo makkelijk. Veel mensen voelen zich niet zeker genoeg om de vreemde taal te gebruiken, ze zijn bang om fouten te maken en vermijden daarom de persoonlijke contactmomenten die voor de relatie met de klant juist zo belangrijk zijn.

Talen

Engels is natuurlijk de meest gebruikte taal in de internationale zakenwereld. U kunt ervoor kiezen om uw medewerkers een zakelijke training Engels aan te bieden, zodat ze goed voorbereid zijn op de gesprekken die ze gaan voeren. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een aantal medewerkers op te leiden in de taal van de nieuwe handelspartner. Dan maakt uw bedrijf zeker een onvergetelijke indruk. U toont interesse in de partner en dat vergroot de kans op een langdurige samenwerking.

U kunt bij ons een zakelijke groepstraining volgen voor de talen Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Heeft u anderstalige medewerkers die Nederlands moeten leren of hun niveau Nederlands moeten verhogen voor hun werk, dan kan dat natuurlijk ook. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van incompany groepstrainingen NT2 (Nederlands als tweede taal).

Andere talen zijn uiteraard op aanvraag ook mogelijk.

Maatwerk

Bij onze zakelijke groepstrainingen staat de dagelijkse werkpraktijk van uw bedrijf centraal. We ontwikkelen voor uw bedrijf een training op maat, waarbij de deelnemers het geleerde direct in de werksituatie kunnen toepassen.

Voorafgaand aan de training houden we met alle deelnemers een persoonlijk intakegesprek, waarin we hun aanvangsniveau bepalen en de leerbehoefte bespreken. Het programma wordt gemaakt op basis van de gegevens uit de intake. De wensen en doelen van de organisatie staan daarbij centraal.

Actief en praktisch

We werken volgens de principes van ‘active learning’. Dit betekent dat we veel praktische werkvormen gebruiken, zoals simulaties en rollenspellen. We zorgen er zo voor dat de medewerkers de vakspecifieke woordenschat op een aansprekende manier leren.

Taal én cultuur

Uiteraard is kennis van de zakelijke cultuurverschillen ook erg belangrijk. Daarom komt dit bij onze zakelijke trainingen zeker aan de orde.

Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.