Taaltraining werkgevers

Werkgevers

Bent u voor uw bedrijf of werkgever op zoek naar een zakelijke taaltraining? Dan kunnen wij zeker iets voor u betekenen. Wij verzorgen algemeen zakelijke taaltrainingen, maar ook trajecten die gericht zijn op een bepaalde beroepsgroep of sector.

Denk bijvoorbeeld aan een taaltraject voor productiemedewerkers, secretaresses of personeel in de zorg. Deze specifieke taaltrainingen kunnen incompany verzorgd worden, maar wij organiseren deze trajecten ook regelmatig met open inschrijving.

Maatwerk

Voorafgaand aan de training gaan wij met u als opdrachtgever in gesprek om de leerbehoeften te bespreken. Daarnaast houden we met alle deelnemers een persoonlijk intakegesprek, waarin we hun aanvangsniveau bepalen en hun leerwensen bespreken. Naar aanleiding van deze gesprekken komen wij met een passend advies. Dat kan een maatwerkoplossing zijn, zoals een privétraining of een incompany groepstraining, maar soms is een open groepstraining ook een prima alternatief.

 • Enthousiaste, professionele trainers

  Onze trainers zijn bevoegde native of near-native speakers. Zij hebben kennis van het bedrijfsleven, zodat ze u bij de groepscursus ook kunnen inlichten over belangrijke cultuurverschillen bij het zakendoen.

  Onze trainers

  Cursus op uw niveau

  Voor aanvang van de lessen voert u een intakegesprek met een van onze trainers. Zij bekijkt wat uw huidige niveau is en bespreekt uw leerwensen. Op deze manier kunnen wij u in de juiste groep plaatsen.

  Adviesgesprek aanvragen