Ben je nieuw in Nederland en wil je het inburgeringsexamen doen? Wij kunnen jou hierbij helpen.

Wij organiseren groepscursussen op meerdere niveaus. Het inburgeringsexamen is een examen op niveau A2.
Het examen bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk spreken, schrijven, lezen, luisteren, Kennis van de Nederlandse Maatschappij (KNM) en Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA). Om een inburgeringsdiploma te krijgen, moet je voor alle onderdelen slagen.

Adviesgesprek

Wij beginnen altijd met een adviesgesprek om te kijken of je voldoende gealfabetiseerd bent. Als je al een beetje Nederlands spreekt, krijg je van ons een niveautoets. Met de resultaten van de toets en het gesprek bepalen wij jouw niveau. Dit gesprek duurt ongeveer 45 minuten. Het adviesgesprek is gratis.

Proefles

Na het adviesgesprek nodigen wij jou uit voor een proefles in een bestaande groep of een nieuwe groep. De docente bekijkt dan samen met jou of de groep goed voor jou is. Is dat zo, dan blijf je in deze groep. Is dat niet zo, dan kijken wij of wij een betere groep voor jou hebben. Als je besluit te blijven, dan maken wij jouw inschrijving pas definitief.

Uren en kosten

Alle groepen bij Taalswitch hebben 2 of 3 keer per week les. Elke les duurt 3 uur. De kosten voor deze lessen zijn 15 euro per uur. De boeken die jij nodig hebt, krijg je van ons. Je betaalt de lessen altijd na afloop. Aan het begin van de maand ontvang je de factuur voor de lessen die je in de maand daarvoor hebt gevolgd.

Cursuscontract opzeggen

Opzeggen kan bij ons op elk moment.