• flag_nl
  • flag_uk

Privétrainingen

Wilt u snel en gericht uw taalniveau verhogen? Heeft u vakspecifieke woordenschat nodig? Of vindt u het prettig om individueel les te krijgen? Dan is een privétraining ideaal voor u. Taalswitch heeft veel ervaring met privétrainingen.

‘Ook voor particulieren interessante tarieven’

U kunt bij ons privéles volgen voor Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans en op aanvraag ook voor andere talen. Wij zijn heel flexibel in de planning, we gaan uit van uw wensen. De lessen kunnen tussen 9.00 en 22.00 uur plaatsvinden.

De training wordt volledig op uw persoonlijke situatie afgestemd. U kunt naar één van onze leslocaties komen in Enschede of Weerselo of wij komen naar u toe.

Adviesgesprek

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek voor aanvang van de training bespreken we uw wensen. Wij maken een inschatting van uw startniveau en stellen samen met u de leerdoelen vast. U geeft aan wat u wilt leren en wij geven vervolgens advies over het aantal trainingsuren, het lesmateriaal en het plan van aanpak. Uiteraard kunt u ook tijdens de training uw aanvullende wensen kenbaar maken. Het is uw training!

Interesse in een privétraject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis persoonlijk adviesgesprek aan.

Recente berichten


Wij helpen u graag verder!