• flag_nl
  • flag_uk

Intensieve trainingen

Snel en effectief

Wilt u snel resultaat boeken in uw doeltaal? Met onze intensieve taaltraining krijgt u in één of twee weken meer zelfvertrouwen bij het gebruiken van de taal in de praktijk.

Bij deze individuele training dompelen we u dagelijks van 8:30uur tot 17:00uur onder in uw doeltaal. Zo maakt u in korte tijd een grote sprong voorwaarts. U richt zich volledig op de taal, zonder dat er dingen zijn die u afleiden. Dagelijks hebt u privélessen, afgewisseld met zelfstandig werken. Een week bestaat uit 20 contacturen met de trainer en 20 zelfstudie-uren. We bieden deze training aan voor Engels, Nederlands als tweede taal, Duits, Frans en Spaans.

Persoonlijke aanpak

We weten uit ervaring dat een intensieve taalcursus veel effectiever is met een persoonlijke aanpak. Daarom krijgt u voorafgaand aan de training een intakegesprek, waarin we uw leerwensen bespreken en uw aanvangsniveau bepalen. In overleg met u stellen we daarna uw persoonlijke leerplan en het programma samen.

De dagindeling en de planning van de lesuren passen we aan uw wensen aan, daarin zijn wij flexibel. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een semi-intensief programma te plannen, met minder trainingsuren per week.

Spreekt deze aanpak u aan? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Recente berichten


Wij helpen u graag verder!