• flag_nl
  • flag_uk

Zakelijke trainingen

Bij onze zakelijke taaltrainingen staat uw dagelijkse werkpraktijk centraal. We ontwikkelen voor u of uw bedrijf een training op maat, waarbij u het geleerde direct in uw werksituatie kunt toepassen. Daarom zijn deze trainingen zeer effectief. U kunt bij ons een zakelijke training volgen voor de talen Engels, NT2, Duits, Frans en Spaans.

Individueel of groep

We bieden deze trainingen aan in de vorm van een individuele training of voor groepen medewerkers van één bepaalde organisatie. De lessen kunnen bij u in het bedrijf plaatsvinden, maar ook bij ons in Enschede of Weerselo.

Maatwerk

Deze trainingen zijn op maat gemaakt. Voorafgaand aan de training houden we met alle deelnemers een persoonlijk intakegesprek, waarin we hun aanvangsniveau bepalen en de leerbehoefte bespreken. Het programma wordt gemaakt op basis van de gegevens uit de intake. De wensen en doelen van de organisatie staan daarbij centraal.

Actief en praktisch

We werken volgens de principes van ‘active learning’. Dit betekent dat we veel praktische werkvormen gebruiken, zoals simulaties en rollenspellen. We zorgen er zo voor dat u de vakspecifieke woordenschat op een aansprekende manier leert.

Taal én cultuur

Uiteraard is kennis van de zakelijke cultuurverschillen ook erg belangrijk. Daarom komt dit bij onze zakelijke trainingen zeker aan de orde.

Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Recente berichten


Wij helpen u graag verder!