• flag_nl
  • flag_uk

Korte cursussen Nederlands (NT2)

Wij organiseren een groot aantal taalcursussen Nederlands voor mensen die een andere moedertaal hebben. We spreken dan van Nederlands als Tweede taal (NT2). Zoekt u een cursus Nederlands met veel persoonlijke begeleiding en oog voor uw individuele manier van leren? Dan zal onze aanpak u zeker aanspreken.

Cursus Nederlands in een kleine groep

Omdat het belangrijk is dat u veel persoonlijke begeleiding krijgt bij het Nederlands leren, werken we met kleine groepen (tot 8 personen). Bij de indeling van de groepen houden we rekening met het aanvangsniveau en het leertempo van de cursist.

Gratis adviesgesprek

Voorafgaand aan de eerste les plannen we altijd een intakegesprek met de cursisten om het aanvangsniveau te bepalen. Het intakegesprek duurt ongeveer 30 minuten en kan telefonisch of in een persoonlijk gesprek worden afgenomen. Het kan zijn dat wij u ook vragen om een korte vragenlijst in te vullen. Dit is afhankelijk van uw aanvangsniveau.

U kunt natuurlijk ook altijd een gratis persoonlijk adviesgesprek aanvragen. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden.

Praktijkgericht Nederlands leren

De cursus Nederlands is heel praktijkgericht. Het doel is vooral dat u de taal met zelfvertrouwen leert gebruiken. Daarom doen we tijdens de lessen vaak praktische oefeningen, zoals rollenspellen, groepsgesprekken en -discussies.

Startdata en prijzen

Minimaal 4 keer per jaar starten er nieuwe groepen. De reguliere groepen hebben meestal één keer per week in de avond les.

Locatie

Taalswitch is actief in regio Twente. De groepslessen vinden plaats op onze locatie in Enschede.

Hieronder vindt u een overzicht van de cursussen Nederlands als tweede taal (NT2).

Cursusaanbod:

Cursus Nederlands – beginners 1

Cursus Nederlands – beginners 2

Cursus Nederlands – halfgevorderden 1

Cursus Nederlands – halfgevorderden 2

Cursus Nederlands – gevorderden 1

Cursus Nederlands – gevorderden 2

Cursus Nederlands – vergevorderden

Recente berichten


Wij helpen u graag verder!