• flag_nl
 • flag_uk

Cursus Zakelijk Engels

Wilt u makkelijker in het Engels kunnen communiceren met uw internationale zakenrelaties? Dan is de groepscursus Zakelijk Engels echt iets voor u. U verhoogt niet alleen uw taalniveau, u leert ook de belangrijke cultuurverschillen op het gebied van zakendoen.

In deze cursus Zakelijk Engels komt aan de orde:

  • jezelf of je bedrijf introduceren
  • zakelijke telefoongesprekken voeren
  • onderhandelen en verkoopgesprekken
  • presenteren
  • zakelijk schrijven: e-mails, brieven, offertes, rapporten
  • vergaderen
  • internationale zakencultuur
  • uitbreiden professionele woordenschat

Kleine groepen

We werken met kleine groepen van maximaal 8 personen. Zo is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en individuele leerbehoeften. Tijdens het intakegesprek bepalen we uw niveau, zodat we u in een passende groepscursus kunnen indelen.

We bieden ook trainingen Zakelijk Engels aan in de vorm van een individuele training of voor groepen medewerkers van één bepaalde organisatie. We ontwikkelen dan een training op maat voor u of uw bedrijf, waarbij u het geleerde direct in uw werksituatie kunt toepassen. Voor meer informatie hierover kijkt u op de pagina individuele cursus Engels of training Engels voor bedrijven.

Enthousiaste, ervaren trainers

Onze trainers zijn bevoegde native of near-native speakers. Zij zijn zeer deskundig en goed bekend met het internationale bedrijfsleven, zodat ze u bij de cursus uit eigen ervaring kunnen infomeren over belangrijke cultuurverschillen bij het zakendoen.

Training Engels op uw niveau

Voor aanvang van de lessen krijgt u intakegesprek met een van onze trainers Engels. Zij bekijkt wat uw huidige niveau is en bespreekt uw leerwensen. Op deze manier kunnen wij u in de juiste groep plaatsen. U kunt hier een gratis en vrijblijvend intakegesprek aanvragen.

Startdata en prijzen

De groepen Zakelijk Engels starten in september 2013. Klik hier voor een overzicht van de startdata en de prijzen.

Locatie

Taalswitch is actief in regio Twente. De groepslessen vinden plaats op onze locatie in Enschede.

Inschrijven cursus Zakelijk Engels

U kunt zich hier inschrijven voor een cursus Zakelijk Engels.

Heeft u liever één-op-één les? Kijk voor meer informatie bij onze taaltraining Engels privé.

Op zoek naar een cursus zakelijk Engels voor een groepje medewerkers van uw bedrijf? Kijk voor meer informatie bij onze trainingen Engels voor bedrijven.

Recente berichten


Wij helpen u graag verder!