• flag_nl
  • flag_uk

Wie zijn wij?

Ilja Vreeswijk

Foto Ilja Taalswitch

In januari 2013 heb ik Taalswitch opgericht vanuit mijn expertise als docente Nederlands en Frans en beëdigd tolk/vertaalster Frans. Ik heb 8 jaar als marketingcoördinator gewerkt bij een internationaal bedrijf. Ik was veel met mijn talen bezig en in die tijd droomde ik van een combinatie tussen tolken, vertalen en lesgeven. Met Taalswitch heb ik dat doel bereikt.

De afgelopen jaren heb ik hiervoor de nodige opleidingen gevolgd, zoals Internationale Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, de vertaal- en de tolkopleiding aan het Instituut voor Tolken en Vertalers, de opleiding docent NT2 bij Radboud in’to Languages en de opleiding tot gerechtstolk Frans bij Stichting Instituut Gerechtstolken en -vertalers (SIGV).

Naast de opleidingen heb ik natuurlijk ook werkervaring opgedaan in de drie vakgebieden. Ik werk al sinds 2005 als vertaalster, sinds 2010 als trainer en sinds 2012 als tolk. En ik doe alle drie met veel plezier.

Het idee achter Taalswitch is dat wij onze opdrachtgevers ook een totaalpakket willen aanbieden voor verschillende talen.

Direct contact via ilja@taalswitch.nl of 06-46 61 10 26

 

Hannelore Noort

Foto Hannelore Taalswitch3

In juni 2013 heb ik mij aangesloten bij Taalswitch als mede-eigenaar. Ik organiseer samen met Ilja de taaltrainingen, en daarnaast werk ik als taaltrainer Nederlands en tekstschrijver. Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring in het geven, organiseren en ontwikkelen van taaltrainingen. Ik heb gewerkt bij een groot taalbureau als coördinator, kwaliteitsmedewerker en trainer Nederlands NT1 en NT2. Ook ben ik docente Nederlands geweest aan Saxion Hogeschool Enschede.

Ik heb bij mijn werk veel aan de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleidingen PABO en Onderwijskunde. Ik gebruik mijn ruime ervaring en expertise graag om samen met opdrachtgevers de beste taaloplossing te bedenken. Mijn dagelijkse uitdaging is om klanten zo goed mogelijk te adviseren en leerdoelen concreet en praktisch vorm te geven.

Direct contact via hannelore@taalswitch.nl of 06-29 59 63 12

Recente berichten


Wij helpen u graag verder!