• flag_nl
  • flag_uk

Onze groepscursussen: persoonlijk en resultaatgericht

Wilt u samen met andere cursisten een nieuwe taal leren of uw taalniveau verhogen in een prettige, ongedwongen sfeer? Dan is een groepscursus iets voor u. Het voordeel van groepslessen bij Taalswitch is dat u persoonlijke begeleiding krijgt en toch samen met anderen de taal kunt oefenen.

Kleine groepen

Wij werken bewust met kleine groepen van maximaal 8 cursisten. Op deze manier kunnen wij u de nodige persoonlijke aandacht geven en uw vooruitgang monitoren. Wij kunnen cursisten die het nodig hebben extra opdrachten meegeven. Wij volgen een bepaalde lesmethode, maar wij beschikken over veel extra lesmateriaal, dus elke cursist wordt op zijn of haar eigen niveau uitgedaagd. Ook is er aandacht voor uw persoonlijke leerwensen.

Overzicht cursussen

Hieronder ziet u welke open groepscursussen wij organiseren bij Taalswitch.

Extra’s

Als u de cursus intensiever wilt maken, kunt u uw groepscursus perfect combineren met onze speciale conversatielessen en/of intensieve e–mailbegeleiding. Klik hieronder voor meer informatie.

Meerdere leslocaties

De groepscursussen vinden plaats in onze lesruimte in Enschede (in centrum het Kompas aan de IJstraat 4). We hebben tevens een leslocatie in Weerselo (in de oude Lemseloseschool aan de Lemselosestraat 15).

Recente berichten


Wij helpen u graag verder!