• flag_nl
  • flag_uk

Vertalen

Naast taaltrainingen hebben wij ook veel ervaring met andere taaldiensten, zoals vertalen. Wij verzorgen vertalingen van en naar de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Andere talen zijn op aanvraag natuurlijk ook mogelijk.

Gegarandeerde kwaliteit

Een vertaling mag uiteraard niet herkend worden als zijnde een vertaling. Daarom werken wij zo veel mogelijk met native speakers die niet alleen de taal uitstekend beheersen, maar die ook veel kennis hebben van het land waarvoor de tekst bedoeld is. Onze vertalers vertalen niet alleen uw teksten. Zij kijken bij de vertaling ook naar de culturele aspecten en hoe een tekst overkomt op de lezers. U kunt er dan zeker van zijn dat de vertaling kwalitatief goed is.

Alle documenten, ook beëdigde

Taalswitch levert vertalingen van alle soorten teksten. Dit kunnen commerciële teksten zijn, zoals websiteteksten, foldermateriaal en reclame-uitingen. Maar wij vertalen ook officiële documenten die al dan niet beëdigd moeten worden. Denk hierbij aan contracten, aktes, diploma’s etc. Heeft u een document dat vertaald moet worden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Indien gewenst kunnen de vertalingen door een tweede vertaler (native speaker) gereviseerd worden.

Wilt u een offerte aanvragen, klik dan hier. Voor meer informatie kunt u ons ook altijd bellen op 053-2301616.

Recente berichten


Wij helpen u graag verder!