• flag_nl
  • flag_uk

Redigeren of corrigeren

Als u een tekst wilt laten redigeren of corrigeren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw tekst niet alleen foutloos, maar bovenal prettig leesbaar is. We hebben bij het redigeren onder meer aandacht voor het verbeteren van te lange zinnen, lijdende vormen, woordherhalingen, tussenkopjes, veelvuldig gebruik van voorzetseluitdrukkingen en inconsequent taalgebruik. Het resultaat is een tekst die helder en pakkend geschreven is. En dat voor een zeer aantrekkelijk tarief.

Ervaren en betrouwbaar

We kunnen u helpen bij het redigeren van allerlei soorten teksten, van wervende teksten voor uw brochure of website tot zakelijke rapportages.

Ook voor scripties

Als student wil je natuurlijk goed voor de dag komen bij je docenten en potentiële toekomstige werkgevers. De scriptie moet dus foutloos en in verzorgde taal geschreven zijn. Wij kunnen scripties in het Nederlands, Engels, Duits, Frans of Spaans zo redigeren dat de tekst prettig leesbaar is en geen opvallende fouten bevat. En wij hanteren voor scripties speciale tarieven. Vermeld dan wel bij de offerteaanvraag dat het om een scriptie gaat.

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw specifieke opdracht? Stuur uw tekst dan naar info@taalswitch.nl of klik op onderstaande link. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Recente berichten


Wij helpen u graag verder!